Meniu de sarbatori Sf. Stefan

Desi nu am petrecut sarbatorile de iarna acasa si aici ma refer in mod special la Craciun am facut totusi pregatiri pentru masa de Sf. Stefan. De Revelion iar am fost plecata asa ca  m-am limitat la mai putine sortimente de mancare fata de alti ani. Voi prezenta totusi meniul meu de sarbatori.
Ca aperitiv am pregatit:
-salata de boeuf
-rulouri de sunca umplute cu salata
-oua umplute cu o pasta delicioasa din sunca, ciuperci, masline, galbenusuri si mustar
-rulada din carne de porc
-piftie de porc
-minipizza cu foietaj
-minitarte cu umplutura de ciuperci si cascaval
-rulada de cascaval umpluta cu braza crema Almete, ciuperci si masline





Am mai pregatit carnati de casa, sarmale si o supa cu galuste pe care nu le-am mai pozat iar ca desert un tort diplomat cu ananas si o prajitura cu foi si crema de cacao si ciocolata.
Am uitat sa fac poze inainte de a incepe degustarea lui asa ca mi-am adus aminte cand deja era mancat jumatate dar a iesit foarte bun si va mai pun o poza ca sa va conving.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu