Meniu de sarbatori Sf. Stefan
Desi nu am petrecut sarbatorile de iarna acasa si aici ma refer in mod special la Craciun am facut totusi pregatiri pentru masa de Sf. Stefan. De Revelion iar am fost plecata asa ca m-am limitat la mai putine sortimente de mancare fata de alti ani. Voi prezenta totusi meniul meu de sarbatori.
Ca aperitiv am pregatit:-salata de boeuf
-rulouri de sunca umplute cu salata
-oua umplute cu o pasta delicioasa din sunca, ciuperci, masline, galbenusuri si mustar
-rulada din carne de porc
-piftie de porc
-minipizza cu foietaj
-minitarte cu umplutura de ciuperci si cascaval
-rulada de cascaval umpluta cu braza crema Almete, ciuperci si masline
Am uitat sa fac poze inainte de a incepe degustarea lui asa ca mi-am adus aminte cand deja era mancat jumatate dar a iesit foarte bun si va mai pun o poza ca sa va conving.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu