Medalioane vegetale

Aceste medalioane sunt o excelenta garnitura la friptura de pui. Pentru a prepara medalioanele aveti nevoie de:
2-3 cartofi copti sau fierti
1 capatana de broccoli (mica)
1 fir de praz sau o ceapa medie
100 g cascaval ras
2-3 linguri smantana dulce si 1 lingura de unt

Se fierb cartofii si broccoli, se caleste prazul sau ceapa in unt si se amesteca toate ingredintele. Cartofii pot fi taiati marunt iar broccoli si prazul se pot pasa impreuna. Se adauga apoi cascavalul ras si smantana, putina vegeta si piper. Se unge tava speciala de muffins cu unt se presara cu putin pesmet (se poate si fara pesmet) si se adauga piureul de legume.




Tava se da la cuptor pentru 15 min. sau atat cat sa se rumeneasca putin pe deasupra. 
Sunt foarte bune reci si merg foarte bine ca si garnitura la orice fel carne.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu