Muffins cu ciocolata

Cele mai delicioase muffins cu banuti de ciocolata alba.
2 cani de zahar
1 pachet de unt
2 linguri de cacao
jumatate cana cu lapte
4 oua
200 g faina
jumatate de ciocolata cu lapte si un praf de copt
banuti de ciocolata alba (se gasesc la borcan in carrefour)

Se pun intr-un vas la foc mic zaharul cu laptele, untul, ciocolata si cacao pana se topesc si dau usor in clocot. Din aceasta compozitie se pastreaza cam 15 linguri cu care se vor glazura prajiturelele la final. Restul de compozitie se raceste si se adauga pe rand cate un galbenus. Se bat albusurile spuma si se adauga in compozitia de cacao, alternand cu faina si praful de copt. Compozitia trebuie sa fie groasa asemanatoare cu cea de chec. Intre timp se pregateste tava speciala de muffins si cosuletele de hartie.
Se pun cateva linguri de compozitie apoi banuti de ciocolata alba iar compozitie si deasupra iar banuti . Aveti grija sa nu umpleti prea mult formele pentru ca vor creste destul la cuptor.
Dupa coacere  fiecare muffin (asa fierbinte) va fi glazurat cu compozitia oprita.
Sunt delicioase, pufoase si aspectuoase.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu